Firmaprofil

Hos Edde ApS går vi op i kvalitet og kundeservice. Hvordan skulle vi ellers kunne drive en succesfuld virksomhed i så mange år?

Vi ved, at du som kunde forventer en moderne og tidssvarende løsning. Det er blandt andet derfor, vi bruger mange timer på at uddanne vores personale, så de behersker teknik og har forståelse for vores enkelte løsninger. I sidste ende er det nemlig dem, der sikrer dig et forrygende slutprodukt, som ikke bare er smukt, men også bundsolidt.

Faglig stolthed –kald os bare forfængelige
Det kan godt være, det er de færreste håndværkere, som vil kaldes forfængelige. Men ikke os. Når det kommer til vores faglighed, er vi meget bevidste om os selv og vores arbejde. Det gælder ikke kun på store projekter, der hviler mange øjne på, men også mindre opgaver. Faglig stolthed er ikke noget, vi bare praler med, det er noget, som gennemsyrer vores firma igennem alle led – fra sekretærer og bogholdere til projektledere og montører.

Tæt dialog fra start til slut
Hos Edde ApS kan vi træffes alle ugens dage på enten telefon eller e-mail. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine projektovervejelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, ringe på tlf.: +45 2090 3806  eller sende din e-mail til: kontakt@edde.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os