Industrihaller

Hos Edde ApS bygger vi ikke bare stærke industrihaller. Vi bygger løsninger, der står 100% mål med din virksomheds behov. Ved at sikre dig en gennemtænkt og gennemført løsning, bidrager vi med en industrihal, som giver de bedste forudsætninger for effektiv produktion samt daglige arbejdsgange og rutiner. Det gør ikke bare arbejdet i selve hallen lettere, men har positiv effekt på produktions- og konkurrenceevne.

Industrihaller som skræddersyet løsning

Som leverandør af industrihaller kan vi tilbyde totalentreprise og skræddersyede løsninger afhængigt af dine behov. Vi har stor erfaring fra branchen, hvorfor vi gerne hjælper med rådgivning såvel som selve byggehåndteringen.

Et vellykket byggeprojekt lever naturligvis op til virksomhedens specifikke ønsker, men leveres også i en kvalitet og med en finish, der vidner om solidt håndværk. Hos Edde ApS garanterer kombinationen af dygtige dagfolk og brugen af kvalitetsmaterialer et vellykket slutresultat.

Vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen og hjælper gerne med indsamling af f.eks. byggetilladelser eller udformer dokumentation til brandgodkendelse, overholdelse af energiramme etc.

Få den perfekte løsning

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores evner inden for byggeri af produktions- og industrihaller sikrer dig den perfekte løsning?

Vi tilbyder projektering og konstruktion af industrihaller i alle størrelser. Takket være erfaring og brancheindsigt, kan du forvente en professionel byggeproces, og en halløsning som passer perfekt til din byggegrund såvel som dine driftsbehov.

Edde ApS bygger naturligvis udelukkende med afsæt i de seneste standarder og med kvalitetsmateriale, samtidig med at vi respekterer din økonomi og tidsramme.

Med afsæt i ekspertise og i kraft af grundig dialog får virksomheden det optimale resultat– hvad end det er som isoleret eller uisoleret hal, med særlige ønsker til porte, døre, vinduer m.m.

Udfyld venligst kontaktformularen eller kontakt os på tlf.: +45 2090 3806 eller e-mail: kontakt@edde.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os