Landbrugshaller

Moderne landbrugshaller – samt maskinhuse, halmlader, staldbyggeri til grise, køer m.m. og hestestalde – hører til vores spidskompetencer.

Vi ved, du kan have helt særlige behov til din drift og dit virke som landmand, og derfor tilbyder vi fleksible rammer, hvor løsningen altid er tilpasset 100% til dine ønsker.

Det betyder, at størrelser såvel som materialer sammensættes, så du får de optimale rammer – også hvis du ønsker særlige inddelinger eller har specifikke krav til hallen.

Alle landbrugshaller bygges med tanke på funktionalitet i dagligdagen og som gennemførte løsninger, der har øje for fremtiden. Det bevirker, at du f.eks. senere får lettere ved at udvide eller bygge til, hvis du udvider din drift.

Lad erfarne hænder og hoveder bygge din landbrugshal

Hos Edde ApS bliver alle landbrugshaller designet af kyndige hoveder og bygget af håndværksdygtige hænder. Vi tilpasser byggeriet, så alt fra facadebeklædning og profiler til porte, døre og vinduer matcher dine ønsker. Har du ikke behov for totalentreprisen og en skræddersyet løsning, leverer vi gerne materialer, hvorpå du selv kan håndtere opsætning og montering.

Vi leverer totalløsningen, hvor vi lever op til både dine og myndighedernes krav, såvel som løsninger til selvbyg.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om vores landbrugshaller og dine muligheder for en tilpasset løsning eller moduler til selvbyg?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, ringe på tlf.: +45 2090 3806 eller sende din e-mail til: kontakt@edde.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os