Højprofiler

En moderne højprofil sikrer gode totaløkonomiske fordele samt hurtige montagemuligheder, når pladerne anvendes til byggeriet. De store plader har gode selvbærende egenskaber og kan klare store spænd, hvilket sikrer et stærkt slutresultat med lang holdbarhed. De stærke ståltagsplader er faktisk ofte selvbærende op til 10 meter, hvortil den lave produktvægt giver ideelle muligheder for at få lagt taget i et rask tempo.

Højprofilerne udformes med forskellige egenskaber, hvilket gør dem anvendelige til mange projekter og bygningstyper. Af samme årsag er en højprofil anvendt til alt fra industri- til kontorbygninger, hvortil tagets gode akustiske virkning gør ekstra nytte.

Bestil dine højprofiler hos Edde ApS
Når din højprofil stammer fra Edde ApS, er den flot, stærk og mulig at kombinere med øvrige produkter som f.eks. tagrender, skruer, hætter, inddækninger m.m.

Du får glæde af solide galvaniserede elementer, der er lette at vedligeholde og rengøre, ligesom de kan leveres perforerede med flot mønstertype for bedre akustik.

Ønsker du information om vores højprofiler eller rådgivning til overflader, materialer, farver eller monteringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hører gerne om dit projekt og fortæller, hvordan vores højprofil udgør en flot, stærk og ikke mindst økonomisk attraktiv løsning til din bygning.

Udfyld venligst kontaktformularen, ring på tlf.: +45 2090 3806 eller send en e-mail til: kontakt@edde.dk for nærmere information.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os