Sandwichpaneler

Der er mange fordele ved at bygge haller, showrooms og bygninger med sandwichpaneler og sandwich tag.

De populære materialer gør byggeforløbet lettere og mere effektivt – samtidig med at slutproduktet står stærkt og uden store krav til vedligeholdelse.

Når stålspærrer og sandwichpaneler er monteret korrekt, er det hurtigt at rejse en hel hal med tag og facade, få lukket bygningen til og lade andre fagfolk som elektrikere, VVS’ere etc. komme til i byggeprocessen.

Hos Edde.dk hjælper vi dig med både totalentreprise og stærke kvalitetsmaterialer med imponerende langtidsholdbarhed. Da vores sandwichpaneler og sandwich tag er holdbare og står stærkt i designet, bliver det svært at se overgange mellem f.eks. nye og originale materiale, hvis du senere vil bygge til eller renovere.

Husk blot vedligeholdelsen med almindelig rengøring, så har du en bygning, som holder godt og udformes med afsæt i dine arkitektoniske ønsker.

Vi leverer naturligvis både panel- og tagdele i et bredt udbud af farver, så du kan få opfyldt dine designbehov.

Hent datablad for sandwichpaneler​ her

Hvad er et sandwichpanel?

Sandwichpaneler består af flere lag (deraf navnet ”sandwich”), hvor der typisk er tale om to tyndere dækplader med isolering imellem dem (af mineraluld (MW) og Polyuretan (PIR)). Den ydre del består ofte af galvaniseret stål, mens det indre del kan bestå af samme materiale eller f.eks. aluminiumsplader.

Hos Edde ApS har vi gode sandwich panel priser på vægpaneler, som egner sig til alle former for byggeri og kan anvendes lodret som vandret.

Med pladerne bliver det lettere at bygge holdbare konstruktioner og samtidig spare omkostninger og tid i byggeprocessen.

Hvad er et sandwich tag?

Et sandwich tag – også kendt som tagpanel – er anvendt som tag eller isolering til taget. Materialerne er meget stærke på trods af den tynde tykkelse på pladerne, da de skal kunne modstå vejrforhold og være i stand til f.eks. at bære tunge lag af sne.

Pladerne er designet med et overlapsstykke, som sikrer en god overgang på tværs af hele sandwich taget. Det giver tæthed og hurtig montage.

Det færdige tag kan kombineres med forskellige typer ovenlys, ventilation, kassetter og andre elementer, der positivt påvirker indeforhold og design.

Få rådgivning og gode sandwichpanel priser, når du kontakter os
Ønsker du information om vores pris på sandwichpaneler og tag eller rådgivning til overflader, bedst egnede materialer, farvekort, tilbehør, monteringsmuligheder etc.?

Udfyld venligst kontaktformularen, ring på tlf.: +45 2090 3806 eller send en e-mail til: kontakt@edde.dk for mere information.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os