Ståltrapez

Det er slet ikke unormalt at se et ståltag med trapez, hvis du ser på bygninger inden for landbrug, industri, lager eller kontor – tilmed også på mindre skalaer som garager, til skur etc.

Et ståltrapez tag er et oplagt valg til dig, der vil have kvalitet og sikkerhed til byggeriet. De stærke tagplader kan skæres i de helt rette mål – også i store størrelser, der sikrer hurtigere montering til gavn for projektets totaløkonomi. På trods af store størrelser på pladerne til dit ståltag i trapez, er der fortsat garanteret høj bæreevne takket være fortrinlig kvalitet og et smukt overlap på tagets komponenter.

Få ståltag i trapez som plader eller totalløsning

Hos Edde ApS hjælper vi gerne med beregninger samt montageplan m.m., så din virksomhed er dækket bedst muligt ind. Du kan naturligvis både få dit ståltrapez tag som plader eller som en fuldstændig løsning, der inkluderer hele servicepakken med montering skræddersyet til jeres projekt.

Vi leverer naturligvis gerne en totalløsning med flotte rygninger, inddækninger, tagrender og meget mere – alt sammen som en harmonisk helhed, der sikrer en flot visuel oplevelse til din bygning.

Kontakt os og hør hvordan din virksomhed får frihed til at skabe det rette udtryk inden for de rette økonomiske rammer og en håndgribelig tidsplan.

Udfyld venligst kontaktformularen, ring på tlf.: +45 2090 3806 eller send en e-mail til: kontakt@edde.dk for nærmere information.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os