Totalentreprise

Edde ApS klæder bogstaveligt talt din bygning på til alle forhold. Vi udfører totalentreprise på alt montage arbejde til private og erhverv. Vi tilgår byggeprojektet som en erfaren partner med mange års brancheindsigt og forståelse for de seneste teknikker.

Som totalentreprenør på bygge- og anlægsprojekter sørger vi for at opfylde de ønsker og behov, som er indgået i vores aftale, så vi kan levere et resultat, der stråler af professionelt håndværk.

Få professionel rådgivning
Man siger, at god planlægning er det halve arbejde. Hos Edde ApS kan du naturligvis forvente et grundigt forløb, hvor vi er i nær kontakt under hele forløbet. Formålet er ikke blot at sikre, vi leverer 110% efter dine ønsker, men også at give dig tryghed i kraft af løbende opdateringer, der forsikrer, at byggeriet bevæger sig i den rette retning.

Der hersker ingen tvivl om, at vi gør alt for at være i et tæt samarbejde med dig. Derudover anvender vi dygtige underleverandører, som vi stoler på, og som vi ved, kan indgå optimalt i processen. Det gode samarbejde gør, at bedre bliver til bedst – hvilket kommer til udtryk i flot finish, velpolerede detaljer og et ulasteligt slutprodukt.

Lad os tale om dit entrepriseprojekt
Som kvalitetsbevidst firma med både hænder og hoveder korrekt monteret, anser vi os som en perfekt bygge- og montagepartner til standardiserede opgaver såvel som kreative byggeprojekter.

Vi arbejder ud fra principperne om at indsvøbe dig i en professionel oplevelse, hvor rådgivning, proces og slutprodukt overholder de aftalte betingelser og deadlines.

Vores tilgang til totalentreprise ændrer sig ikke i forhold til projektets størrelse. Vi leverer varen til stort som småt.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ring på tlf.: +45 2090 3806 eller send en e-mail til: kontakt@edde.dk for nærmere information.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os